Res till TurkietReseförsäkring

Att bli skadad utomlands kan bli en dyr historia, i Sverige är vi vana vid att det är relativt billigt att åka till sjukhuset och bli sydda eller att dom gipsar en arm om någonting skulle hända. Samma sak med värre skador om någonting verkligen hemskt skulle inträffa. Men om detta skulle hända på utlandssemester som tex en semester till Turkiet så kan en resa till sjukhuset och få tre stygn kosta över 1800 kr.
Och det låter inte som så mycket pengar, men det kan bli större kostnader om man verkligen skulle behöva intensivvård eller om man skall bli gipsad, få medicin mm.
Vid en vanlig reseförsäkring så kan man räkna med att kostnader som uppstår vid en olycka eller sjukdom utomlands. Men man bör verkligen se vad ens reseförsäkring täcker när man åker utomlands.
Man bör se till att ens reseförsäkring täcker kostnader som skulle komma om man behöver vård under utlandsemestern, hemtransport vid svåra skador, misshandel i form av överfall samt även att den skall täcka ett rättsskydd vid rättegångar mm. Samt även ett ansvarsskydd.
Om man sen tittar på andra saker som kan kosta en pengar vid en utlandssemester till tex Turkiet så bör ens reseförsäkring även ersätta skador på bagage, förseningar med ens bagage, förseningar i transportmedel mm.
Det finns även andra saker ens försäkring bör täcka, men dessa ovanstående är de olycksfall som verkligen bör täckas av en reseförsäkring .
Mer information om försäkringar kan ni läsa på Försäkringar online - Reseförsäkringar
Även på Försäkringar


Kommentarer om Reseförsäkring
Försäkring är bra att ha när man åker utomlands. Kostar rätt så mycket med sjukvård i Turkiet..
skapades 11/26/11 03:25:19

Något ni vill kommentera eller skriva mer om, isåfall skriv här


Senaste reseberättelser


Här kan ni hitta användarnas egna reseberättelser.

Bilder från Turkiet


Marmaris Min fru och son i Turkiet Alanya 2011

Jag och min son i Turkiet Alanya Adam i Alanya 2011

Senaste kommentarer


visa mig hurdan e vädret i kemer i turkiet i kommande månader.
Lades in 05/12/12 13:16:19
Vädret i Turkiet
hjälp! vill ta mig från alanya till rhodos!!! via marmaris ? vill ej ta flyget så färja känns ok!;).
Lades in 05/04/12 09:57:49
Alanya i Turkiet