Res till TurkietNattliv i Incekum


I själva Incekum finns inte så mycket nattliv, förutom de klubbar som hotellen anordnar. De består av varierande discon och jazzklubbar som lockar unga skandinaviska tjejer och uppumpade turkiska killar. Ofta är det olika teman med utklädning och liknande. Musiken är inget vidare, men ölen är billig och kostar 25-30 kr. Vill du lämna hotellens neondiskon så finns några bra alternativ i Alanya som numera är nästan sammanväxt med Incekum och Ansallar. Framförallt finns lite variation och inte bara mainstreamdiscon som spelar sänder den senaste hiten på MTV. Ett av de ställena är Robin Hood som är en kul klubb, med en lokal delvis inredd som Sherwoodskogen och personal som ser ut som Lille John, Broder Tuck och andra skogsbusar. Det kanske låter lite barnsligt, men roligt är det i vilket fall som helst. På Robin Hood stannar du till och svingar en bägare i goda vänners lag. Från baren har du en fin utsikt mot dansgolvet där det dansas till allt från gamla soulklassiker till modern pop. Robin öppnar klockan 21 och stänger vid klockan 3.

Ett annat ställe som vi kan rekommendera är James Dean. Nattklubben har hela 10 barer och 4 dansgolv och det är jämt fullt med folk. Drinkarna är tyvärr ganska dyra, men det är alltid bra klass på de dj´s som spelar, såväl de inhemska som de internationella (ofta från Tyskland). På det första dansgolvet spelas uteslutande tophits medans dansgolvet på den fjärde våningen bjuder på soul och easy listening, som alltmer övergår i pop ju längre natten förflyter.

Om du gillar rock så bör du definitivt bege dig till Doors Rock Bar. Här spelas allt slags rock från Elvis till Metallica och rockare i alla åldrar dansar lyckliga till klockan 4 på morgonen.

Tycker du att dansa under bar himmel så bör du besöka Auditorium som ligger i västra utkanten av Alanya. Diskoteket lockar en blandad publik, med någon övervikt för yngre turister. Musiken pumpar i ett hetsigt tempo och drinkarna flödar. Från hamnen går gratis bussar ut hit under sommarmånaderna. En taxi tillbaka till Incekum kostar runt en hundralapp. Således knappt någonting om ni är några stycken som delar.Något ni vill kommentera eller skriva mer om, isåfall skriv här


Senaste reseberättelser


Här kan ni hitta användarnas egna reseberättelser.

Bilder från Turkiet


Marmaris Min fru och son i Turkiet Alanya 2011

Jag och min son i Turkiet Alanya Adam i Alanya 2011

Senaste kommentarer


visa mig hurdan e vädret i kemer i turkiet i kommande månader.
Lades in 05/12/12 13:16:19
Vädret i Turkiet
hjälp! vill ta mig från alanya till rhodos!!! via marmaris ? vill ej ta flyget så färja känns ok!;).
Lades in 05/04/12 09:57:49
Alanya i Turkiet