Res till TurkietIcmeler en liten mysig semesterort i Turkiet

Icmeler är en liten semesterort inte långt från Marmaris. Även om Icmeler är en liten semesterort så är den väldigt vacker, Icmeler ligger inne i en bukt och är på ena sidan omringad av grönskande och böljande berg. På andra sidan har vi vattnet, det är här stranden finns och allt det trevliga i Icmeler.

Den långa sandstranden är huvudpunkten i Icmeler, denna samt Kanalen. Längst stranden i Icmeler finns flertal olika småstränder där det är möjligt att hyra solstolar samt få tillgång till dusch mm.

Icmeler i Turkiet

För dom som inte bara vill ligga vid stranden och sola och ha det skönt så finns här även dykning, snorkling, parasailing, vattenskoter samt även möjlighet till att åka vattenskidor.

Förutom dessa aktiviteter så finns här flertal saker som Icmeler kan erbjuda, här finns flertal utflykter som utgår från Icmeler eller marmaris varje dag. Såsom utflykt tull pamukkale, turtle beach mm.

För de mer shopping sugna så finns här en marknad varje tisdag, på tisdagarna är det möjligt att inhandla billiga plagiatkläder, kläder i form av jackor, skinn och läder jackor, smycken, filmer samt musik till en billig penning.


För er matglada personer så kan vi berätta att det finns flertal restauranger i Icmeler som serverar både mat från det turkiska köket samt även internationell mat.

Nattliv i Icmeler

Det finns ett flertal barer samt restauranger. Det dom flesta gör är att sitta på restaurangerna fram till kl 22.00, därefter blir det underhållning på restaurangerna. Framåt klockan 00.00 eller 01.00 så börjar folk röra sig åt de 2 st nattklubbarna/diskoteken som finns i Icmeler. Dessa två diskotek heter Eastender samt Pleasure. Och det är två helt olika diskotek men dom spelar snarlik musik och stämningen är trevlig.


Icmeler är som sagt en mindre stad i Turkiet, men misströsta inte för det. För vill man tillbringa tiden i olika badvikar, vid poolen på hotellet, vid stranden så är detta möjligt. Önskas det mer av restauranger, hotell, diskotek, shopping ställen så är det inte långt till Marmaris.

För de som vill ha mer av det goda, då pratar vi mer resturanger, mer nattklubbar, mer shopping så är närheten till Marmaris något som gör Icmeler till en trevlig semesterort. Marmaris ligger inte långt från Icmeler och det kostar ungefär 1.5 turkiska lira att åka buss från Icmeler till Marmaris.

För Er som vill läsa mer om Turkiet samt Icmeler så kan ni alltid besöka Icmeler i Turkiet> Kommentarer om Icmeler i Turkiet icmeler er supert for alle som ønsker en lugn och jättebra semester, herkes cok ince, nazik ve kibar ! .skapades 10/09/11 02:53:31 Kommentarer om Icmeler i Turkiet hej, icmeler är jättebra ! ! alla är glada, ALDRI nogon problem alls . . . herkes cok ince, nazik ve kibar - en büyük icmeler SARILMAK Morten amca ve emmy, Säffle.skapades 10/09/11 02:59:40 Något ni vill kommentera eller skriva mer om, isåfall skriv här

Senaste reseberättelser


Här kan ni hitta användarnas egna reseberättelser.

Bilder från Turkiet


Marmaris Min fru och son i Turkiet Alanya 2011

Jag och min son i Turkiet Alanya Adam i Alanya 2011

Senaste kommentarer


visa mig hurdan e vädret i kemer i turkiet i kommande månader.
Lades in 05/12/12 13:16:19
Vädret i Turkiet
hjälp! vill ta mig från alanya till rhodos!!! via marmaris ? vill ej ta flyget så färja känns ok!;).
Lades in 05/04/12 09:57:49
Alanya i Turkiet