Res till TurkietBostad i Turkiet

Turkiet är ett land som har blivit mer och mer populärt som resmål. Det har även lett till att många väljer att skaffa sig ett permanent eller enbart semester boende där. Anledningarna till att många väljer just Turkiet är många. Bland annat beror det på det behagliga klimatet, att värdet på egendomar ökar, populärt semesterresmål och så tar det inte speciellt lång tid att flyga dit. Dessutom finns det billiga varor och tjänster och befolkningen är väldigt gästvänlig.

För att vara säker på att allt går rätt till vid ett eventuellt bostadsköp rekomenderar vi att man tar kontakt med ett företag som förmedlar egendomar mellan köpare och oftast byggföretag i Turkiet. Här kan ni dock få lite tips och idéer på hur man kan gå till väga.

För det första ska man ha klart för sig hur fastigheten skall se ut. Vill du designa den själv eller vill du köpa en färdigbyggd bostad? Därefter är det ganska bra om man har en tanke om vart bostaden ska vara belägen. Ska den finnas på landsbygden, nära stranden eller mitt i staden? När detta väl är bestämt är det en god idé att ta kontakt med ett företag som förmedlar fastigheter. Dessa företag tar hand om allt i princip. De ordnar paketresor så att ni kan åka ner och titta på objektet. De tar hand om alla formaliteter och pappersarbete. Efter köpet hjälper även företaget till med betalningar av fastigheten elräkningar och vattenräkningar. Vill man dessutom hyra ut fastigheten när man själv inte använder den hjälper de också till med det.

Det som återstår nu är bara att bestämma sig för hur drömvillan vill se ut och vart den skall vara belägen, ta kontakt med ett företag som kan hjälpa till och sen är det hela klart. Ett drömhus vid den Turkiska Rivieran.

Kommentarer om Bostad i Turkiet
Finns det någon som har fått svininfluensan i turkiet.
skapades 07/17/09 12:56:19

Något ni vill kommentera eller skriva mer om, isåfall skriv här


Senaste reseberättelser


Här kan ni hitta användarnas egna reseberättelser.

Bilder från Turkiet


Marmaris Min fru och son i Turkiet Alanya 2011

Jag och min son i Turkiet Alanya Adam i Alanya 2011

Senaste kommentarer


visa mig hurdan e vädret i kemer i turkiet i kommande månader.
Lades in 05/12/12 13:16:19
Vädret i Turkiet
hjälp! vill ta mig från alanya till rhodos!!! via marmaris ? vill ej ta flyget så färja känns ok!;).
Lades in 05/04/12 09:57:49
Alanya i Turkiet